Wie zijn wij?


Isolde Goulooze | Oprichter en Eigenaar

Oprichter en eigenaar van Finance Anders is Isolde Goulooze. Zij is ruim 20 jaar werkzaam geweest in verschillende financiële functies bij zowel grote als kleinere organisaties, nationaal en internationaal. Met de gedachte ” het leven begint bij 40 ” heeft Isolde in 2012 Finance Anders opgericht en is daar vanaf 2014 fulltime mee bezig.

De laatste 10 jaar is zij bij middelgrote ondernemingen eindverantwoordelijke geweest voor zowel finance, facilities als IT. Hierdoor heeft zij zich zeer breed kunnen ontwikkelen. Naast de kennis over boekhouden, fiscaliteiten en alle andere financiële zaken, heeft zij dus tevens veel kijk op IT technische zaken en kantoor automatisering. Hierdoor kan zij organisatie’s dus breder adviseren. Denk hierbij o.a. aan kostenbesparing en een verhoogde efficiency door verdergaande automatisering.

Isolde heeft een sterke hands-on mentaliteit, is zeer accuraat en kan helder communiceren, ook als het om complexere materie gaat.

Gedurende haar carrière heeft zij naast haar werk verschillende opleidingen gevolgd. Ze is begonnen met Praktijk Diploma Boekhouden en Loonadministratie, gevolgd door M.E.A.O. en SPD. Isolde heeft de opleiding MsC Controlling aan de universiteit Nyenrode te Breukelen in 2010 afgerond.

Roland Ploeger | Administratie en Salaris

Roland@financeanders.nl | Tel: 0252-349169

Sinds oktober 2017 hebben wij ons team mogen versterken met een vrolijke HBO opgeleide administrateur die tevens ervaring heeft met salarisadministratie’s. Roland heeft reeds enkele jaren ervaring bij een administratiekantoor en is daarmee een echte aanwinst voor Finance Anders.

Hans Ekker | Jaarrekeningen en Aangiften

Hans@financeanders.nl | Tel: 0252-349169

Om de jaarrekeningen en de aangiften te verzorgen is het team per februari 2017 versterkt met Hans. Hans brengt een ruime ervaring binnen de branche met zich mee. Hij heeft zelf een aantal jaar een administratiekantoor gehad, door zijn  ondernemingsgerichte denken past hij dan ook perfect binnen ons bedrijf.


Max Tetteroo | Administratieve dienstverlening

Max@financeanders.nl | Tel: 0252-349169

Max is als stagiair bij ons kantoor begonnen. Echter een dergelijke goede klantgerichte medewerker laten we natuurlijk niet gaan. Max is daarom in 2016 bij ons in dienst getreden 

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande klanten van Finance Anders?